New York Giants ikon Eli Manning 16 NFL évszak után nyugdíjba állt

Bet365

A tartós 39 éves jelzőhívó elindul egy díszített karrier után, amely magában foglalja a pár Super Bowl bajnokságot és szinte minden olyan csapatot, amely az NFL egyik kék szalagú franchise-ját elérte.

Manning, egy négyszeres Pro Bowl-válogatott, aki indulóként indul a 117–117-es karrierterülettel, megszerezte a legjobbat a 2007. és a 2011. évi szakaszok drámai futtatásához.Hogy az NFL visszamenőlegesen Justin Jackson váratlanul bal oldali csillagá vált. Tovább

Mindkét alkalommal az óriások alig rendezték a rájátszásba az egyenetlen rendes szezont követve – 2007-ben 10–6 és 2011-ben 9–7 – csak januárban tüzet Bet365 gyújtott, mielőtt felborította a New England Patriots-ot egy pár borotvazárú Super Bowl-ban.

„16 évad során Eli Manning meghatározta, mi az a New York-óriás, amely mind a terepen, mind a terepen van. ”- nyilatkozta John Mara társtulajdonos, elnök-vezérigazgató. „Az Eli az egyetlen kétszeres Super Bowl MVP és a franchise történetének egyik legjobb játékosa.

„A franchise-t mint tökéletes szakember képviselte méltósággal és elszámoltathatósággal. Ez azt jelentette, hogy Eli az óriások hátvédje, és számunkra még többet jelentett.Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy hozzájárulnak szervezetünkhöz, és reméljük, hogy a közeljövőben megünnepeljük a Giants Becsület Gyűrűjét. ”

Manning, aki január 3-án töltötte be a 39-et, az alapszakasz után mondta. végül azt tervezte, hogy döntése előtt megvitatja a jövőjét a családdal. Azt mondta: “Azt hiszem, még mindig játszhatok”, de hozzátette, hogy nem lát jövőjét az óriásokkal, megjegyezve, hogy “tartalékként lenni nem valódi móka.”

A Manning a 2. hét után edzett. Az alapszakaszban az újonc Daniel Jones, az első forduló viselete, aki 12 játékot indított.A 14. és 15. héten két rajthoz kitöltött manning, amikor Jones megsérült, megnyerte az utolsó otthoni indulását a Miami Dolphins ellen.

A minden idők nagyszerű Peyton Manning fiatalabb testvére nyugdíjba kerül az NFL története során mindössze öt játékos közül, hogy legalább két Super Bowl MVP díjat nyerjen, Joe Montana, Bart Starr, Tom Brady és Terry Bradshaw mellett. .

Az Ole Miss terméket a 2004. évi NFL-tervezetben a San Diego Chargers választotta az 1. helyre, de azonnal eladták az óriásokkal, miután világossá tette, hogy nem Bet365 akar játszani San Diego.A Chargers Philip Rivers végén ért véget, míg a Pittsburgh Steelers Ben Roethlisbergert választotta.

Manning, aki 210 egymást követő játékot indított 2004-től 2017-ig, és soha nem hagyta el a startot sérülés miatt, az első a három közül, akik visszavonulnak. , 57.023 elhaladási távolságra, 366 leszállási bérlettel és 244 lehallgatással, valamint a karrier-járókelőn elért 84,1-es besorolással. Legjobb szezonja 2011-ben jött, amikor 4933 yardot, 29 touchdownot és 16 lehallgatást dobott, miközben egy karrier-magas 8,1 yardos kísérletet tett át.

“Büszkék vagyunk arra, hogy oly sok éven át hívtuk Eli Manning-ot a hátvédünkre” – mondta Steve Tisch társtulajdonos, elnök és ügyvezető alelnök. „Eli-t arra buzdították, hogy mindig megtegye azt, ami a legjobb a csapat számára.Eli időtlen örökséget hagy két Super Bowl címmel a mezõn, és jótékonysági munkája a terepen van, ami oly sok embert inspirált és befolyásolt. Őszintén hálásak vagyunk mindenért, amit az Eli adott a csapatunknak és a közösségnek. Ő mindig óriás lesz az óriások között. ”

A franchise-történelem mindenkori vezetője szinte minden áthaladó kategóriában, Manning a játszott játékokban is az első helyet foglalja el, 20-kor Michael Strahan előtt.