Labdarúgás-transzfer pletykák: Jan Oblak és Houssem Aouar a Chelsea-ba?

Bet365

Bár valószínűtlennek tűnik annak valószínűsége, hogy Lampard megszabadul az ablakon mind a nyolc játékostól, az átalakítás terveihez több csere megvásárlását is megköveteli, hogy csatlakozzon az Ajax szélsőjéhez, Hakim Ziyechhez, aki már Stamford. Bridge-hez kötött. A Leicester City baloldali Ben Chilwell továbbra is célpont, míg a Chelsea megpróbálta aláírni Wilfried Zaha és Moussa Dembélé aláírását a januári ablakban, és felteheti erőfeszítéseit a páros felvételére ezen a nyáron.

Arra a spekulációra is számít, hogy Lampard megkísérel egy csereügylet Bet365 megtárgyalását, amely azt látja, hogy az Atlético Madrid kapusa, Jan Oblak Londonba költözik, Kepával pedig másik irányba.Dembélé 43 millió font értékű csapattársa, Houssem Aouar a legújabb játékos, akit a Chelsea-val kötnek össze, a 21 éves Lyon középpályás, aki oldalán meglepte a Juventus feletti győzelmet, a hét közepén. Kilenc góllal és hét gólpasszával a nevében ebben a szezonban Aouarnak valószínűleg nem lesz szurkolója, és mind a párizsi Saint-Germain, mind a Juve úgy gondolta, hogy érdeklődéssel figyeli a helyzetét. Úgy tűnik, hogy a Chelsea főnöke arra törekszik, hogy nem csupán a malomban jelentős helyet foglal el, az RB Leipzig központjában álló Dayot Upamecano iránt is érdeklődik. éjjel, Mikel Arteta valószínűleg felébredt a legforróbb forró móka során.A spanyol, aki az Unai Emery-től örökölt kagylóra bélyegzi saját jelölését, az Atlético Madrid középpályáját Thomas Partey-t akarja behozni, és utasítja a klub babaszámait, hogy indítsák el a ghánai nemzetközi 42 millió font feletti szabadon bocsátási záradékot. Partey azonban csavarkulcsot dobhat be a Bet365 munkákba, mivel arról számoltak be, hogy elégedett a Wanda Metropolitano életével, és új megállapodást köthet, amely megtartja őt.

A Manchester City azonosította az Everton szabadkőművességét. Holgate mint lehetséges megoldás a folyamatban lévő személyzet problémáira a középpontban. Ugyanolyan praktikus, mint egy kis pot, a sokoldalú 23 éves játékos hátulról vagy védekező középpályásként is játszhat, és akár 30 millió fontért is elérhető lehet.Manapság másutt a roma tisztviselők összevágják a kezüket, és könyöklődve térdre térnek az Old Traffordon kívül, abban a reményben, hogy meggyőzzék Chris Smalling fizetőmestereit, hogy segítsék őket abban, hogy a középpályás állandóan a Serie A klubba költözzön. Fiver: regisztrálj és kapd meg napi labdarúgó e-mail.

Dean Henderson nagyjából csodálatos előadásainak köszönhetően, amikor a Sheffield United-nél kölcsön adták a Manchester United-től, a jelenlegi kampány befejezése után jövője nagyon fel van állva. Ha távozik a Bramall Lane-től, Unitednek új kapusra lesz szüksége, és úgy tűnik, hogy a klub már megpróbálja egymás után megszerezni a kacsaikat. A törökországi Bet365 beszámolók szerint 11 millió fontot tettek a Trabzonspur Ugurcan Cakir ajánlatára.Más török ​​kapus hírekben Loris Karius azt akarja, hogy Liverpool mentesítse őt szerződése alól, így állandó megállapodást köthet a Besiktas-szal. Az isztambuli klub szívesen írja alá őt, de kevésbé akarja a 7,25 millió font megbotlását, ami költségessé tenné a felszabadítási záradék bevezetését.