Heather Watson kinevezi új edzőnek Dél-Afrika John-Laffnie de Jagert

Bet365

A brit No2 Heather Watson kinevezi új edzőjének John-Laffnie de Jagert.

A 24 éves férfi mentora nélkül volt, mióta szétváltak az idén Diego Veronellival és a dél-afrikai voltkal. A grand slam páros döntős csatlakozik a Watsonhoz Kínában.

De Jager, aki teljes munkaidőben dolgozik a Watsonnal, azon a napon érkezett meg, amikor kénytelen volt kilépni a Wuhan Open első fordulójáról. mérkőzés egy gyomorhiba miatt.

„Ma megérkezik az új edzőm” – mondta Watson. „Az US Open után beszéltünk és éppen a terveket készítettük. Ez a legkorábbi, amikor Bet365 megkezdhetjük az együttműködést.Teljes munkaidőben játszik munkát, de ez próbaidőszak lesz, hogy megnézze, hogyan megy, mert csak megismerjük egymást. ”

Watson két évig együtt dolgozott a Veronellival, és bejutott az 50 legjobbak közé. irányítása alatt, de a pár a tavalyi szezon végén szétválott. Röviden megújították a kapcsolatukat ebben az évben, mielőtt ismét békésen szétváltak a nyáron.

Watson 3-6, 1-2-re zárta az amerikai ellenfelét, Madison Brengle-t Kína duzzadó körülményeiben, amikor úgy döntött, hogy nem tud Heather Watson összeomlik az US Open-ből, mivel a hő és a Hogenkamp túl soknak bizonyul tovább.

Az első sorozat elvesztése után orvosi időtúllépésre hívott, és Bet365 orvosra hívták a bíróságot, hogy vigye őt. vérnyomás néhány aggasztó jelenetben, amely emlékezteti a múlt hónapban az első fordulójára az US Open vereségére.Megpróbálta azonban tovább játszani, és a második sorozatban kijött, mielőtt a tünetei enyhültek volna. – Ma reggel jött. Teljes verejtékben ébredtem fel és olyan voltam, mint ‘szar’. Nem vagyok jól érzem magam, emésztőrendszeri fájdalmaim vannak, alapvetően hasi hibám van, és lehetetlen jó szinten versenyezni, ha úgy érzi, hogy először is a hőről szól, és amikor ilyen keményen játszik játékos. “- mondta.

” Frusztráló, főleg azért, mert pár meccsem volt az öv alatt, és jól éreztem magam a bíróságon, tehát szégyen, hogy ez történt, de nincs semmi Meg tudom csinálni.

„Csak meg kell vigyáznom magamra.Most szar, mert most már 1xBet csak gyakorolnom kell, és jobban szeretem inkább a meccset játszani. Az első szett végén ingadoztam, de egy olyan játékos ellen, mint Maddie, ő mindent vissza fog hozni. ”