Elegáns, ízléses vagy leopárdmintás – hűvös sisakok kerékpáros túrákhoz

Bet365

Nem mindannyian viselünk sisakot, és – Jersey-től eltekintve – az Egyesült Királyságban az egyik viselése személyes döntés, nem pedig jogi követelmény.

Ha úgy dönt, hogy fejfedőt ad a kerékpárosja közben, és nem tetszik a hagyományos polisztirol fejvédő, a la Tour de France megjelenése, ne félj. Számos városi sisak van, amelyek kissé vonzóbbnak tűnnek a normál ruházatnál, és valószínűleg kissé többet kínálnak Unibet szabotázs jelleggel, mint a szokásos csúszó fedél. Valami, amit viselhet, és úgy érzi magát, mint egy ember a kerékpár tetején, nem pedig a kerékpáros (nem az, hogy ebben valami baj van).

Általában ezek a görkorcsolya ihletésű modellek, kevesebb alakúak, amelyek a kerékpár jelenlegi divatos státusának megfelelően sokféle színben és mintában vannak.Ezenkívül kevesebb szellőzést kínálnak, mint a hagyományos kerékpáros sisakod, ami érdemes megfontolni, ha szeretne gyorsan pedálolni. Áttekintettem a következő sisakot, hogy néznek ki és hogyan viselkednek, és még nem tettem ütközésbe őket, bár természetesen mindegyik megfelel az Egyesült Királyság sisakbiztonsági előírásainak.

A Bern számos színes sisakot kínál nekik a fekete-fehér londoni különkiadás és a Brighton (kivehető védőablakkal), mindkettő a kerékpáros virágzó brit városokat ünnepli. A Bern jól néz ki, rengeteg kényelmes, kivehető párnával rendelkezik, így Bet365 moshatod, vagy cserélheti téli betétekkel a füled lefedésére. A hevederek könnyen állíthatók, és kevesebb szellőzőnyílással, mint más modellek esetén, hangulatos (és potenciálisan szárazabb) hűvösebb, nedvesebb, időjárási viszonyok között, de meleg időben is izzadt.Bár közepes volt, a vörös vonal mögött hagyta a homlokomat, a vastagabb párnázat miatt. A Watts modell technikailag a férfiak modellje, 49,99 fontnál, kissé vastagabb külső héjjal és tíz dollárral nagyobb áron, mint a nőké.Noha a könnyebb női modell kissé megvilágult, mégis megnyugtatóan szilárd volt.

Legjobb tulajdonság: a színskála

A legrosszabb tulajdonság: kissé nehéznek érzi magát.

Méret: Nők S 52–55,5 cm, M 55,5–59 cm férfiak SM 54-57 L / XL 57-60.5

Súly 450 g

A Cyclechic-től szerezhető be, akik országszerte www.cyclechic.co.uk szállítják.

Megfelel az EN 1077 szabványnak , EN 1078, CPSC, ASTM F 2040

Megfizethető, funkcionális és kényelmes sisak, a Faction előtt széles szellőzőnyílások vannak (a sisak 12 léglyuk között), így meleg napon vagy gyorsabb pedállal. , érezheti a szellőt, amit én egy sisakban értékelek. Könnyű súlya és a könnyű habbélés azt jelenti, hogy elfelejti néha viselni, bár azon tűnődtem, vajon ez a lepattogóbb párnázat az idő Bet365 múlásával laposan-e.A szatén fekete bevonatot könnyen meg lehet jelölni az ujjakkal és más karcos dolgokkal szemben. Ha nincs csúcs az elülső részen, akkor nincs kiegészítő védelem a nap vagy az eső ellen, ám ebben a tekintetben más modellek korlátozott védelmet nyújtottak. Mindig van a régi sapka-belső sisak lehetőség.A fej kerülete körül nem állítható racsnis vagy heveder nem változtatott számomra, mivel talán a szivacsos habbélésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik.

Legjobb tulajdonság: Az ár

Legrosszabb tulajdonság: A felület könnyen megjelölhető

Méret közepes 54-59cm; nagy 58-63 cm

a Halfords-tól kapható

tömeg 425 g

megfelel az EN1078 szabványnak, az ASTM F1492-08 szabványnak

kipróbáltam a krokodilbarnát sisak, egyike a Sawako Furuno japán tervező három, márkanévű műbőrcsaládjának (egyben funky élénk színeket is tartalmaznak, mindegyik fekete nap / esővédővel). Imádtam, milyen könnyű volt a sisak és milyen szokatlan. A Sawako Furuno nem mindenki számára megfelelő, és hajlamos volt megosztani az embereket: ahol egyesek szerette, mások szerint teknősnek tűnt. A meggyújtott forma azt jelenti, hogy a hevederek úgy kifogynak, mint egy sátor sráckötelete.A szellőzés érdekében elöl két lyuk van, egy kicsit olyan, mint egy bowlinggolyó, és egy hátul van két lyuk, a tetején hét lyukú százszorszép alakú. Úgy találtam, hogy jól néz ki egy barátomnál, de furcsának tűnt rám. Ha azt akarja, hogy sisakja valóban divatos nyilatkozatot tegyen (és nem bánja, ha 84 fontot költ a kiváltságra), ez lehet a fejvédelem az Ön számára.

Legjobb tulajdonság: Funky, atipikus sisak burkolatok

Legrosszabb tulajdonság: Az ár

Méret: Egy méret 52-58 cm-re állítható

A Cyclechic-től kapható.

Megfelel az EN1078, CPSC

Az e-motorosok számára tervezték, ebből a névből adódóan a Pedelec a gördeszkás ihletésű modellek kerek (és vitathatatlanul hízelgőbb) formájú, amely a fej hátulját és a templomokat takarja el, a sportosabb modellek könnyű levegőjével. Valójában olyan volt, mint egy ölelés a fejemben.Stratégiai szempontból elhelyezett, kivehető, mosható párnázás és hálószellőzőnyílások (más néven légyhálók), eltávolítható védőablak és mágneses hevederzár (a szokásos csattal ellentétben) – az átgondolt érintésekre csak az a tény, hogy beépített piros LED-es fényük van. hátul, három üzemmóddal, és egy beépített esőkalapkal, amely a külső hátsó rekeszben rejtőzik. Bevallom, mégsem tudtam kitalálni, hogyan lehet kinyitni a rekeszt. Az Abus a Scraper-et is elvégzi, ami egy szép lehetőség, összehasonlítva a többi kipróbált modellel, bár a Pedelec jó hibrid.

Legjobb tulajdonság: Kényelmes illeszkedés

A legrosszabb tulajdonság: talán nem a legmenőbb sisak.

Méret: 52-57 cm (m)

Súly : 340g

Kapható: Lásd a Zyro-t a kereskedők számára.

Megfelel az EN1078 szabványnak.