Caroline Wozniacki: “A tenisz az, amit egész életemben csináltam … őrült, hogy véget ér”

Bet365

„Azt hiszem, az első interjúm nyolc vagy kilenc éves koromban volt, nagyon őrült” – mondta Wozniacki az Australian Open-en. „Egész életemben ellenőrzést végeztem, karrierem ellenőrzése alatt állt. Tehát nagyon jó csinálni, amit akarok, és nem kell kétszer is bármire gondolkodnom.Nyilvánvalóan helyes döntéseket akarok hozni, de csak élni kell az élettel.

„Ez a nagyszerű dolog sportolóként lenni, ha egyszer abbahagyod, mindig új emberek jönnek fel, és felveszik a helyet, Normál életet élhet, élhet családi életet, és mindkét világból a legjobbat élvezheti, ideje középpontjában állva, ugyanakkor csak szokásos Bet365 dolgokkal is. ”Serena Williams az Australian Open harmadik fordulójára próbálkozó győzelem után Bővebben

< p> Wozniacki a múlt hónapban bejelentette, hogy az ez évi Australian Open, ahol 2018-ban nyerte el első és egyetlen Grand Slam-címét, az ő utolsó rendezvénye lesz.A Dane, aki 20 éves korában tette a világranglistát, 71 hétig töltötte be az első számú világot, és a világ minden tájáról 30 címet nyert, a 2008-as Stockholmtól a 2018-as Pekingiig.

Kevés játékos akár felére is képes büszkélkedni a karrierjével, mint Wozniacki, aki több mint 35 millió dollár nyereményt is nyert. Senki sem dolgozott erőteljesebben vagy jobban odaadó volt, és amint szerdán ismét megmutatta a Melbourne Parkban, vágya továbbra sem zajlik; az első szettben 5-1-ről, a másodikban pedig 3-0-ról jött vissza, hogy a második fordulóban legyőzze az egyik fiatal versenyzőt, a 23. sz. magot, az ukrajnai Dayana Yastremska-t, és karrierjét néhány nappal hosszabbítsa meg. legalább.

29 éves korában a mai normák szerint viszonylag fiatalul vonul vissza.Döntése az volt, hogy 2018 nyarán diagnosztizálták rheumatoid arthritis-t, az autoimmun betegséget, amely az egész testben ízületi fájdalmat okozhat. Wozniacki megtagadta a ballagást, elutasította, hogy nem tudja folytatni a világ egyik legjobb sportolóját. De megnyitotta a szemét egy olyan betegségről, amelyről keveset tudott, és egy olyan közösségről, amelyben reméli, hogy nyugdíjba vonulásakor még mindig képes lesz inspirálni. Facebook Twitter Pinterest Caroline Wozniacki bemutatja a trófeát, miután megnyerte az Australian Open-t 2018-ban, és ezzel hosszú várakozása alatt elnyerte a grand slam címet.Fénykép: Reuters

„Ez határozottan [nagyon] kihívást jelentett” – mondta Wozniacki, elismerve, hogy nagyon nehéz volt minden nap kemény munkára kényszeríteni a teljes ütemtervet.

„Szeretem az edzőteremben járni, szeretek aktív lenni, tehát ezt mindig valami tennék.Remélem, hogy sok embert inspirálhatok, és ha még néhány embernek is Bet365 segíthetek, már megtettem a részem.

„De remélem, hogy sok embert inspirálhatok és segíthetek, és sok embernek is, mert az RA olyan dolgok, amelyekkel nem sok ember ismeri nagyon jól.

„Nem voltam, fogalmam sem volt, hogy mire gondolok, mi történik, tehát ha tudok segíteni olyan valakinek, aki olyan zavaros volt, mint én, ez sokat jelentene számomra. ”

Wozniacki 2006-ban nyerte meg a Wimbledon junior csapatát, de szakmai karrierjét az előző évben kezdte, Cincinnatiban, ahol az első fordulóban a svájci Patty Schnyder verte meg őt, majd az első 10 helyezettbe került.Bizonyos értelemben egész életen át úgy tűnik, másokban, mint tegnap.

“Azt hiszem, milyen gyorsan ment az évek, hirtelen itt vagyunk Ausztráliában, olyan gyorsan megy”. azt mondta. mindig is tette, abszolút profi módon, de az érzelmeinek megtartása nem volt könnyű, nem utolsósorban azért, mert oly sok játékos – Serena Williams-től Maria Sharapova-ig, Simona Halep-től Petra Kvitova-ig – kívánta kifejezni jókívánságaikat.Ha nagyon büszke hozzáállására – „Soha nem siettem le” – karakterének ugyanolyan hatása volt, mint a bíróságon elért eredményekre.

A bíróságon azonban harmadik alkalommal lett az első hely. amikor két évvel ezelőtt Melbourne-ben elnyerte az első Grand Slam-bajnoki címet – az egyik azok előtt, akik azt mondták, hogy soha nem fog megnyerni -, a játékosok legbüszkébb pillanatát veszi figyelembe.

„Azt hiszem, hogy nem Az 1 ilyen hosszú ideig valószínűleg sokkal nehezebb, mint megnyerni egy versenyt, ahol nagyszerű pár heted van. ”- mondta. „De a kettő kombinációját nagyon kevés ember tette.” Dan Evans szerint nem valószínű, hogy a 2020-os Tokió olimpián játszik. Tovább

A hazai játékosok generációját inspirálta – Dániában az elmúlt évben mindkét junior világ első számú volt – és a családi élet is felhívja a figyelmet.

De először csak lehet idő egy utolsó hurrikára; ha pénteken legyőzheti a tunéziai Ons Jabeurot, akkor valószínűleg a turné legjobb barátjával, Serena Williams-szel fog szembenézni az elmúlt 16 évben.

„Nagyon őrült, hogy a karrierje mind ő, mind Vénus továbbra is játszani és ezen a szinten lenyűgöző ”- mondta Wozniacki. „Nagyon csodálom ezt, és azt hiszem, ez a karrierválasztás, amelyet ők hoztak.Ha rekordot akarok vertni, akkor valószínűleg én is játszanék. Ez egy kicsit más gondolkodásmód számomra. [Gondoltam], még ha további 10 darabot nyersz, soha nem leszek a legnagyobb – soha [hat] évente négy szemetet kell nyernem…ez nehéz kérdés. ”

< p> Wozniacki ragyogó, nem fog visszatérni – „Azt mondanám, hogy az esélyek nagyon csekélyek” -, és úgy tervezi, hogy a család életét és felelősségét mint példaképét átveszi ugyanúgy, mint játékosként. Megszerezte.