A Wentworth sor azt mutatja, hogy egyes euroszkeptikusok miért lehetnek durva

Bet365

Követted a Wentworth jövőjét, a gazdag Surrey-i nagyon nagy golfklub jövőjét? Nem, én sem golfot nem játszom, de kiborulok. Az új kínai tulajdonosok tervei vannak egy 18 lyukú pályáról, amely ostoba euroszkeptikus beszédeket hoz a brit „szuverenitás” érvényesítéséről ésszerű összefüggésekbe.

Ahogyan a Guardian akkoriban beszámolt, a Wentworth-t Richard Caring adta el ( az önkéntes vállalkozó kivágásai azt sugallják, hogy megérdemli Tatler „Blofeld” címkéjét) egy kínai konzorcium számára, amelyet 2014-ben félrevezetõen Reignwood Investmentsnek hívnak. mint általában hajlandó eldobni mindent, amit nem szögeztek le, és sok 1xbet mindennek, ami az. Mennyibe kerül a monarchia, mi?Ez egy erős márka, olyan ingatlan-zsákok, amelyeket a magántőke-tulajdonosok erősebben tudnak megpiszkálni, és túl sokáig óvatos német kezekben van. A Wentworth díjak növelésére irányuló tervek miatt a PGA-bajnokság veszélybe kerül. Bővebben

Egy vicc? Az Old Bailey foglalkozik a járulékos károkkal.

A külföldi tulajdonjogok hatalmas léptékűek, ezért az egymást követő kormányok attól tartanak, hogy harcot folytatnak a Google-lal, az öbölben tartózkodó olajos oligarchákkal vagy Putyin Oroszországgal az állítólagos gyilkosság ellenére. orosz száműzöttek brit útlevéllel. Alekszandr Litvinenko biztosan nem volt az egyetlen, csak az, akit sikerült felismernünk.A miniszterek az ablakon néznek ki, és számolhatnak a londoni központi toronyházakból, amelyek egyikünknek sem a birtokában vannak.

Ennek vannak hátrányai is, mivel a legtöbb Bet365 esetben a beruházások hozzájárulnak például a nemzeti infrastruktúra elhanyagolt részeinek korszerűsítéséhez. Még a Wentworthnél is előfordulhat, hogy az új tulajdonosok 20 millió fontot költenek a Virginia Water telephelyének fejlesztésére.A csatolt húrok vonzzák a szuverenitási problémát.

Mint már a 4500 főleg jómódú klubtagot is elolvasta, sokan a kurzus körül élő helyi lakosok tavaly ősszel felháborodtak, amikor megtudták, hogy egy elég felháborító bűnözés célpontjává válnak. : a tagság 800-ra történő csökkentésére irányuló terv, és ezt a meglehetősen átlátható eszköz segítségével kell megtenni, amely egyszeri 100 000 font összegű kötvénykötelezettséget fizet a szerencsés 800-nak, és megkétszerezi a jelenlegi 8000 font értékű évi tagságot.

Ez még a Premiership labdarúgó-szabványai szerint is drága – a Liverpool FC rajongói ezen a héten felháborodtak – bár alapvetően ugyanaz az ötlet.A gazdag külföldi befektető vásárol egy praktikus céget vagy sport-franchise-t / klubot, és a hagyomány és a helyi kultúra figyelembevételével verejtékezi az eszközt, nem is beszélve a szegény szunókról, akik hűségesen felbukkannak, és bármi is előállítják: az ügyfelek, akik mi vagyunk. >

Ugyanakkor kiépítik saját hazai alternatíváikat: A Kínai Super League labdarúgó klubok a hétfőn az átadási ablak előtt a globális játékosok piacának négy legfontosabb ajánlatából háromba kerültek. Használd. A helyi játékosok Bet365 neheztelnek rá (jól hangzik?), De Xi elnök rajongó.

Finchley fiú, Richard Caring, aki pénzt adott mind a Labornak, mind a Torynak, adóügyi szempontból nem-dom. Nem érdekli, mi történik a régi klubjával? Lehetséges, hogy fiatalként komolyan jó golfozó volt.De ne légy szentimentális: egy üzlet üzlet, és sok évet töltött a ruházati kereskedelemben (boltja a boltja, Phil Phil Green tulajdonában volt) Hongkongban. Ez az interjú nem vonzó.

A héten a Private Eye megjegyzi, hogy az adócsalájából kitűzött Barclay testvérek tulajdonában lévő Telegraph lejárta a Google adómegállapodását, amelyet mindenki más – még az adó-félénk Tweeter, Rupert Murdoch is – elítélt. Az olyan cégek, mint a Google, és feltörekvő kínai társaik zaklatnak és csábítanak. Ezek a társa George Osborne-tól származó díjai elengedték a Google adóját John McDonnell Bővebben

A Wentworth-csatának számos képregényes aspektusa van, amelyeket érdemes követni.A szerencsétlenség miatt a helyi parlamenti képviselő Philip Hammond, akinek a napi külföldi titkárnője sok munkát jelent, hogy felszívja azokat a külföldi pénzügynökeket, akik jó (vagy árthatnak) nekünk. De ahhoz, hogy külföldi titkárnő maradjon, először újraválasztani kell, így óvatosan úgy tűnt, hogy „nagyon csalódott” a szavazók nevében.

Jól magas sarkú és jó összeköttetésűek, a helyiek nem fejlődnek ”. lefeküdni. A nagy bírósághoz fognak menni, megosztva annak piszkos kávézóját a karfiol füleit tartalmazó orosz oligarchákkal, hogy megtámadják a frissítés jogszerűségét, mint egy 50 éves szövetség megsértését, amely megvédi Wentworth karakterét és hagyományait. Az új tulajdonos elnöke nyilvánvalóan egy thaiföldi kínai befolyással bír két országban, ahol a Caring ilyen szomorú politikai izma sokat számít.Lehet, hogy nem szokott hozzá Surrey bennszülött népességéhez, akinek a távoli ősök hevesen viseltek. nem futball), mint nyugati és polgárság (meddig fog ez tartózkodni?), és 88 millió tagjának elmondta – még inkább, mint a Corbyn által vezetett Labor! – ne csatlakozzon egy golfklubhoz.

Egyes Wentworth típusok szerint ez az egész ügyet a kínai törvényekkel ellentétesnek tekintheti, de ne tartsa vissza a lélegzetét. Ígéretesebb a helyi fenyegetés, miszerint a Wentworth Estates Roads Committee jóváhagyása megtagadja a BMW PGA bajnokság – amely egy nagy esemény a kis gömbgömbök rajongói számára – májusban és örökkévalóságban való rendezéséhez szükséges közúti bezárásokat. Ez ígéretesebb védelmi vonalnak hangzik.

Akárhogy is, az nem változtatja meg az életedet vagy az enyém.Ugyanakkor emlékeztetőül szolgál a szabadpiaci tömeg számára, hogy a nem ellenőrzött piacok és az áradó individualizmus veszélyes egyenlőtlenségeket és igazságtalanságokat eredményeznek a szegényekkel szemben, de végül még a Surrey-i külvárosokban is nagyon jóléteket és mérsékelten gazdagokat érintik.

De mint mindig, meg kell találni az egyensúlyt. Ha Franciaország mindig ösztönösen protekcionista, akkor hosszú távon ártalmas, amint azt mindannyian láthatjuk), Margaret Thatcher, a piacokkal szemben mélyen naiv, túl messzire vitte Nagy-Britanniát a „bármi megy” irányba. De még meg is tett lépéseket a kulcsfontosságú védelmi cégek, nevezetesen a BAE és a Rolls-Royce védelme érdekében az átvétel külföldi fenyegetései ellen (bár nem a Westland helikopterek).

A Brexit kampány azonban megoszlik, mint az 1975-ös népszavazás volt. , a romantikusok és a pesszimisták között.Azok, akik ösztönösen globalizálják a szabad kereskedőket, azok a Vote Leave tömeg, amelybe Ukip maverick, Douglas Carswell MP képviselő tartozik. Ezek ellen a Leave.UK lobbijának sötétebb, pesszimistább ösztönei vannak. Ez magában foglalja Farage testvérét és a bevándorlásellenes erőket, amelyekre a Carswell kedvelői valóban nagyon lelkesek. A Amazon főnökének DWP-üzenete „undorító”, mondja Margaret Hodge. meggyőződve arról, hogy Nagy-Britanniának fényesebb jövője van, mint az észak-atlanti Hongkongnak (vagy Japánnak?), miután Brüsszel bilincseit eltörölték. Van egy pont, több pont is.De az a brexit-varifokális látás skizma, amely megmentheti az igen táborot a saját langyos képtelenségétől. Az „Európában erősebb” unalmas, de koherensebb, mint az „izolációs vagy globalizált, de végre szuverén.” nem lehet könnyen megváltoztatni.