A kelta megragadja a korai vezetést, ám Suduvában tartják, míg a Rangers Ufa mellett halad

Bet365

Olivier Ntcham a Hoops-ot tökéletesen elindította, amikor a harmadik percben Mikey Johnston kereszte felé indult. Ovidijus Verbickas azonban a 13. percben kiegyenlített egy fejes góllal, ami csalódást okozott volna Brendan Rodgersnek, a kelta menedzserének, aki sajnálta, hogy a Bajnokok Ligája a múlt héten a Bajnokok Ligája selejtezőjén kijáratban gyengült. Ivan Kardum ezután ment egy sor mentést, nevezetesen James Forrestből és Johnstonból, mivel a Bet365 vendégek az első félidőben domináltak. Craig Gordonnak azonban néhány fontos blokkot kellett tennie az intervallum után, és a sorsolás során a skót bajnokoknak még néhány munkát kellett elvégezniük a Parkheadnél a jövő héten.

„A csalódás alapvetően a cél volt.Nem védünk egy alapgömböt a dobozba ”- mondta Rodgers a Celtic hivatalos Twitter-hírcsatornájának. „Ez egy tisztességes labda, de a sorunknak össze kell esnie. Több kohézióra van szükségünk, és így vagy úgy kell megvédenünk. Lágy cél volt az adás. Megfelelően irányítottuk a játékot, de akkor is sértő módon nem voltunk agresszívek, vagy nem mutattuk be ezt a szándékot.Tehát elmegyünk, elemezzük és megnézjük, mit tehetnénk jobban.

Jack Hendry és Dedryck Boyata sérülése miatt Rodgers párosította Kristoffer Ajer-t és Jozo Simunovic-ot a védelem szívében, a utóbbi szintén hamarosan a szünet után húzta fel sérüléseit.

Cristian Gamboa megtartotta helyét Mikael Lustig rovására, míg a francia csatár, Moussa Dembélé átvette Leigh Griffiths-t, a 19 éves Johnston pedig az első európai indulás.

A 6500 férőhelyes stadion festői környezetében, ahol szabad hely volt, megtagadta a mérkőzés fontosságát a kelta számára, és szívesen állította vissza európai hitelességét. És sok rajongó még mindig megtalálta a helyét, amikor egy egyszerű góllel átvette a vezetést, a bal oldali Johnston-keresztről Ntchamot választotta, aki Kardum mellett haladt, minimális zavarral.A Celtic a játék irányítását kezdte, de vágyakozóknak Bet365 bizonyult, amikor Vaidas Slavickas egy ingadozó szabadrúgást követően, miután Kieran Tierney elrontotta Andro Svrljugot, Verbickas vezette, a hátsó poszton megjelölve.

Ma este a szurkolók mellett éreztem magam – tette hozzá Rodgers. „Azért, hogy idejönnek, és megpróbálják támogatni a csapatot, és hogy ezzel a minőséggel játszhassunk… valóban csalódást okozott. Nagyszerű kezdést tettünk. Gyorsan el akartuk indítani a játékot, és otthonról távol tartottunk egy olyan európai célt, amely tökéletes volt. De még egy lágy cél…”

Az Ibroxnál Connor Goldson szerezte a játék egyetlen gólját, hogy Rangers-nek győzedelmeskedjen az Ufa ellen. Egy Ryan Kent sarokban Alfredo Morelos állt, akinek fejét Aleksandr Belenov gyengeen tolta ki Goldsonnak, aki ott volt, hogy négy perccel a félidő előtt csapjon rá.Az orosz klub csütörtökön fogadja a Rangers-t, a téttel az Európa Liga csoport szakaszában, és körülbelül 2,5 millió font körül jár a készpénzre szoruló klub képesítése.

„Nagyobb előnyt szeretnék, természetesen szeretnék ”- mondta Steven Gerrard a Rangers menedzserének. – Figyelj, a jövő héten újabb kemény játékunk van. A tiszta lap fontos lehet, ez minden bizonnyal pozitív. Brendan Rodgers szerint Boyata alkalmas volt a kelta vereségére az AEK Athénban. Tovább: www.apostas-pt.com

„Megértjük és tiszteletben tartjuk az ellenállást, és szükségünk lesz hősökkel és harcosokkal teli előadásra a jövő héten. De képesek vagyunk arra, hogy nehéz ellen játszani és jól megvédjünk, amint azt már korábban megmutattuk.Képesek vagyunk egy Bet365 fontos távoli célt is elérni.

„Kár lenne [ha elmaradnánk a csoportos szakaszokon] – oda kell mennünk, és meg kell győződnünk arról, hogy nem szégyen.

„Olyan előadást kell tennünk, ahol mindent megteszünk, hogy átjussunk a vonalhoz. Nem azért vagyok, hogy odamenjek, és elnézze a sajnálatokat, és szégyen. ”A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg napi futball e-mailünket.