A Douvan és a natív folyó nyerte meg őket a Cheltenham keretébe

Bet365

A forgalmas karácsonyi program kedvesen emlékeztető előadásokat készített az ír tenger mindkét oldalán, mivel Douvan 13. egymást követő győzelme az első fokozatú eseményes rendezvényen Native River bátor sikerét követte a Welsh Grand Nationalban a legnagyobb súlya alatt. Chepstow.

Mindkét ló nyilvánvaló versenyző a Cheltenham-i bajnoki eseményekre márciusban, de míg a Douvan ugyanolyan rövid, mint 1-3 a Champion Chase-re, a natív folyó 12-1 esélye a Cheltenham Gold Cup-nak a Thistlecrack, a King George győztes, a hétfőn, a Colin Tizzard nyugati országának stabil helyén álló piacon. Thistlecrack emlékszik Desert Orchid dicsőség napjaira George Chase király győzelmeivel. Tovább

Native River sikere Walesben két napot lezárt Tizzardnak, aki hétfőn, amikor Cue Card követte a Thistlecrack-et, a King George-ban az 1-2-et nyerte el, és egy osztályba esett újonc-hajózást hajtott végre ugyanazon a kártyán, 33-1-es esélygel.A hat éves, aki a második körben volt, és a záró szakaszokban komoran tartott, hasonló határozottságot mutatott, hogy a Hennessy Gold Cupot elnyerte a múlt hónapban, és most már többet szerzett a Tizzard stabiláról a két nagy hátránya miatt a szezon, mint a Cue Card vagy a Thistlecrack, akik mindketten az első fokozat nyertesei. Miután megnyerte a Hennessy-t Playschool óta, a jelenlegi bajnok edzője, Paul Nicholls, nyeregében, 1987-ben.

„Ő egy gyönyörű fiatal ló” – mondta Tizzard. „Ő csak hat, és sokáig tartott, hogy [Native River tulajdonosai] vezessék őt.

„ Bármely más szezon, a Thistlecrack és a Cue kártya szerelmesei nélkül bárki bajnoka lesz .Ő marad, így nincs máshol az Arany Kupa. Valójában azt gondoltuk, hogy ma eljöttünk ide, hogy el tudjon menni a világba [most Stayers ‘] Hurdle útvonalán, de azt hiszem, ő most üldözni fog. ”Native River és Thistlecrack Colin Tizzard Newbury playmates További információ

A Tizzard most már olyan erős kéz a Gold Cup-ban, hogy a Cue-kártyát a Cheltenham Ryanair Chase-jére lehetett áthelyezni, 2013-ban megnyerte a versenyt. – Kicsit fizette az árat a Thistlecrack-nek az országban [a királyi Georgeban] történő üldözéséért.A Ryanair, amiről biztosan gondolkodunk. ”

Bár Tizzard két fokozatban nyerte el az első fokozatú eseményeket, és két nap alatt közel 300 000 font nyereményt gyűjtött be, még mindig nem tudja megegyezni Willie Mullins írországi rekordjával ugyanaz a 48 órás időszak. Mullins kedden megfogta a kártyán lévő két osztályt, hogy kiegészítse a Min sikerességét a hétfőn megrendezésre kerülő eseményeseményen, és megnyerte a hat verseny közül ötet a kártyán, amelyen egy futó volt.

Douvan legújabb Az első fokozatú Paddy Power Cashcard Chase sikere, 12-es nyereménye 12-től kezdődik, miután 2014 nyarán csatlakozott a Mullinshez, ugyanolyan könnyű volt, mint az előző 11.Mullins már régóta azt állította, hogy Douvannak természetesebb tehetsége van, mint bármelyik kiemelkedő lovaknak, aki az elmúlt évszakokban sétálhat az udvarban, és egyre inkább lehetségesnek tűnik, hogy teljes pályafutása nélkül méltó riválisra kerüljön.

Bizonyára nehezen láthatunk komoly kihívást a Douvan számára a két mérföldes üzletágban, ahol ebben a szezonban marad.

„Csak meg kell próbálnom megtartani a hangot, és tartani, és remélhetőleg hagyja, hogy a versenyek egymás után jönnek – mondta Mullins. – Lehet, hogy a legjobb ló, amivel rendelkezünk; nehéz látni, hogy jobb lesz, mint a Fly Hurricane (aki 22-es fokozatú versenyeket nyert), de soha nem ugrott egy kerítésen, és remélem, hogy [Douvan] többet fog megtenni a kerítéseken, mint bármi, amit valaha volt.Még mindig hatalmas potenciállal rendelkezik, még akkor is, ha velünk van.

„Csak az ujjamat keresztezhetem, és remélem, hogy a hangja marad, és a két mérföldes útvonalon maradunk.

„Nem kell többé megtudnom [róla], amíg ő képes megnyerni az ilyen fajta versenyeket, és akkor, ha úgy döntünk, hogy utazunk fel [következő szezonban], ez egy másik nap Altior, az Arkle Trophy forró kedvence, egy olyan ló, amely lehetõséget adhat Douvannak két mérföldes idõben, és meghosszabbította a legyőzhetetlen rekordját a kerítésen, három versenyen egy 18-szoros sikert arat 1–9-es nyereményszorzóval a Kempton Park Wayward Lad Novice Chase-jén. A Fesztivál most nyerte meg a három futamát, összesen 87 hosszúsággal.A legkedvezőbb 7-4-es áron vágták az Arkle-t, a Min következőt a piacon 7-2-kor és egy másik futót a Mullins-udvarból, Yorkhill-t, a harmadik legjobbat 8-1-en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *