1xbet online fogadási útmutatók

1xbet

1xbet online fogadási útmutatók

Egy másik érdekes és nagyon népszerű szolgáltatás a csúcskategóriás fogadóirodák körében: élő közvetítés.

Ha a számlád egyenlege pozitív, vagy ha legalább 1 dollárt tett meg az elmúlt 24 órában, online fogadási útmutatók akkor a választott sporteseményt élőben is megnézheti a webhelyen. Mindeközben fogadásokkal egyidőben!

Nagyon vonzó lehetőség, amely a szenvedélyt és az örömöt ötvözi a még több szenzáció érdekében!

1xbet fizetési eszköz

Az 1xbet az egyik legteljesebb fizetési és kifizetési platformmal rendelkezik a piacon.

Kanadai hitel- vagy betéti kártyával finanszírozhatja az 1xbet sportfogadási számláját, valamint számos más módszert.

A Maestro kártyákat csak akkor fogadják el, ha az Egyesült Királyságban állítják ki őket, de használhat más alapfizetési módokat is, mint például a PayPal, a Skrill vagy akár a banki átutalás.

Mindössze annyit kell tennie, hogy az első tranzakció teljesítéséhez meg kell lépnie fiókja “befizetés” mezőjében, válassza ki a kívánt fizetési módot és a befizetni kívánt összeget. A minimális befizetési összeg 10 USD a legtöbb módszerrel.

Ha hitel- vagy betéti kártyát, Skrill-et vagy Neteller-t használ, legfeljebb 3 fontot vagy annak megfelelő valutát vehet fel. Itt található a fogadóiroda által kínált teljes fizetési mód:
Hitel- / betéti kártya
Entropay
Astropay
Qiwi Visa Virtual
Mester
NETeller
Pay Pal
Qiwi
Skrill
WebMoney
iCheque
Payr
Paysafecard
Boleto Bancario
E-Check
banki átutalás
EPS GiroPay
Nordea

Ilyen hatalmas fizetési eszközökkel és betétekkel az 1xbet biztosítja, hogy minden ügyfelét kielégítse a világ minden tájáról.

1xbet promóciók és versenyek

Az egyik legmenőbb funkció a VIP részleg, amely a legjobban teljesítő játékosoknak további bónuszokat kínál, miután bizonyos összegeket megfogadott bizonyos sportágakra, például teniszre vagy focira.

Az egyik legvonzóbb promóció az esélyek növekedése (megduplázódott vagy akár megháromszorozódott) új ügyfelek vonzása érdekében, általában a hétvégi nagy események, különösen a foci alapján.

Az 1xbet olyan visszatérítési lehetőségeket is kínál, amelyeket leggyakrabban „Esésbiztosításnak” hívnak, amely ingyenes tétek formájában jóváírja számláját, ha a jegyén legalább 1 esemény veszít.

Ez az ajánlat az észak-amerikai sportpiacra vonatkozik, beleértve az MLS-t, az NFL-t, az NBA-t és az NHL-t. A lóverseny rajongói bizonyos versenyeken is kihasználhatják.

Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy több sportjátékot ösztönözzön a nyeremények diverzifikálása érdekében. Meg kell azonban jegyezni, hogy ezeknek a továbbfejlesztett esélyeknek a felajánlása és a győzelem érvényteleníti az üdvözlő bónuszt.